TuPy:n nuoret SM-kisoissa Oulussa!

TuPyn nuoret SM-kisoissa Oulussa!
Neljä TuPy:n pelaajaa, Matias Valtonen, Jasper Haapala, Väinö Saarela ja Lukas Saukko, suuntasivat Ouluun 16.-17.3. SM-kisoihin. Kaikille pojille kisat olivat ensimmäiset SM-tasolla. Valmentajana mukana oli Olli Julin. Kisoissa oli mukana yli 70 nuorta ympäri Suomea ja mitalitkin jaettiin useille eri paikkakunnille. TuPy:n joukkueella oli hyvä asenne ja pelasi jälleen kerran upeasti!
Lauantai:
• 13-vuotiaiden poikien joukkuekisassa Jasper, Väinö ja Lukas pelasivat neljän joukkueen lohkossa. Lohkovoiton myötä jatkoon pääsi vain yksi joukkue, joten panokset olivat kovat. Ensimmäisessä pelissä TuPy voitti PT Jyväskylän 3-0 ja toisessa MBF:n samoin 3-0. Viimeisessä ja ratkaisevassa pelissä KuPTS oli kuitenkin liian kova pala purtavaksi ja TuPy hävisi 0-3. Tässä luokassa mitalimahdollisuudet olivat parhaat, mutta tällä kertaa se jäi hiuksen päähän. Karsiutumisen jälkeen pelattiin sijoitusottelu PTS Sherwoodia vastaan, joka voitti TuPy:n 3-1.
• M15-joukkuekisassa aloittavat olivat Matias, Jasper ja Väinö. Ensimmäinen peli OPT-86 2. joukkuetta vastaan oli vaikea ja TuPy hävisi suoraan 0-3. Ratkaisevassa pelissä KuPTS 2:ta vastaan jatkopaikkaa ei enää irronnut ja TuPy:n joukkuekisat päättyivät siihen.
• Lauantai-iltana pelattiin M15-nelinpelit, joihin osallistuivat parit Väinö/Lukas ja Jasper/Matias. Kilpailu pelattiin cup-muotoisena, joten häviöllä putosi pelistä pois. Väinö ja Lukas hävisivät ensimmäisellä kierroksella 0-3, ja Matias ja Jasper taistelivat yhden erävoiton, mutta hävisivät lopulta 1-3.
Sunnuntai:
• M13-kaksinpeleissä pelasivat Väinö, Lukas ja Jasper. Lukaksella oli kova taistelu, mutta vastustajat olivat liian kovia ja hän sijoittui lohkossaan neljänneksi kolmella 0-3 häviöllä. Väinöllä oli myös vaikea lohko, mutta hän taisteli hienosti ja sijoittui neljänneksi. Viikonlopun aikana Väinö sai ainakin kolme harjoituspeliä Aapo Åvistia vastaan! Matias joutui huonolla tuurilla kolmen pelaajan lohkoon ja hävisi 0-3 ja 1-3. Parasta oli kuitenkin taistelu loppuun asti! Jasper oli ainoa jatkoon mennyt TuPy-pelaaja sijoituttuaan toiseksi lohkossaan. Jatkossa vastaan tuli Jyväskylän Severi Sipiläinen, joka oli parempi 3-0.
• M15-kaksinpeleissä kaikki TuPy:n pojat olivat mukana. Lukakselle tuli kovia vastustajia vastaan ja hän sijoittui neljänneksi 0-3 tappioilla. Joel Koivumäeltä Lukas onnistui kuitenkin saamaan 10 pistettä yhdessä erässä! Väinöllä oli myös vaikea lohko ja hän sijoittui neljänneksi. Matias hävisi 0-3 ja 1-3, mutta taisteli loppuun asti. Jasper oli ainoa jatkoon mennyt TuPy-pelaaja ja sijoittui toiseksi lohkossaan. Jatkossa vastaan tuli Severi Sipiläinen, joka voitti 3-0.
Ei mitaleja tällä kertaa, mutta hieno kehitys!

Vaikka mitalit jäivät tällä kertaa hakematta, olin valmentajana erittäin tyytyväinen joukkueen suoritukseen. Kaikki kehittyivät sekä joukkuehengen että henkilökohtaisen pelin tasolla. Sekä voitoista että häviöistä pojat ottivat opikseen ja nostivat tasoaan jatkuvasti. Majoitus paikan päällä sekä junamatkat sujuivat loistavasti! Seuraavaa SM-kisaa kohti vain!

Olli Julin
Kommentit

Email again:

Edellinen

Maaliskuun kuukausikilpailu

Seuraava

Huuhtikuun kuukausikilpailu 

Jaa tämä artikkeli